DOCENTEN

ZANG

Sylvana Djoemat

Omdat Sylvana’s rugzak bomvol vol zit met ervaringen en tools van de afgelopen muzikale jaren, is ze vastberaden om dit te delen met de nieuwe generatie vocalisten. Jong, oud, prof of semi prof, voor Sylvana maakt het niet uit als je maar plezier hebt in wat je doet.

Al meer dan 28 jaar werkt Sylvana als vocaliste over de hele wereld en heeft ze menig artiest begeleid in NL & België. Sinds 2 jaar werkt ze naast haar werk als zangeres nu ook als Vocal Coach. Naast coaching staat zij ook nog voor haar eigen GospelChoir.

Elke les bij Sylvana is anders, waarom? Omdat elke vocalist zijn eigen tools krijgt. Immers, elke vocalist is anders. Sylvana werkt met een mix van
verschillende methodieken zoals onder andere CVT, Vocal Essence, BelCanto. Elke methodiek heeft iets goeds.

De lessen van Sylvana zijn puur en direct en naast dit een feestje natuurlijk!


GITAAR

Rik Jasker

Zijn naam is Rik Jasker en studeert aan het conservatorium van Utrecht op de afdeling Jazz & Pop.

Hij maakt zijn hele leven al muziek, daar waar het ooit begon bij piano les, trombone les en drumles. kwam hij erachter dat de gitaar het beste bij hem past.

Door de jaren heen heeft Rik in veel verschillende bands gespeeld; voornamelijk funk, blues, rock en jazz. Momenteel speelt hij in het zuid Nederlands workshop orkest (jazz bigband) en in twee zelf opgezette projecten/bands waarbij zij voornamelijk jazz, fusion, R&B en pop spelen.

Lesgeven vindt hij ontzettend leuk en vindt het belangrijk dat zijn leerlingen met gitaar spelen ook plezier beleven. Rik stemt daarom zijn lessen af op de behoeftes van de leerling.

Kortom: Wil jij die James Brown-funkslagjes spelen, rocken met Green Day, of wegzwijmelen bij Ed Sheeran? Neem dan les bij Rik!


(BAS)GITAAR

Tom Bouwmeister

Tom is op jonge leeftijd al met muziek bezig. Gitaar spelen is waar hij het meeste van geniet, maar daarnaast heeft hij pianoles gehad, drumt en speelt basgitaar. Nu houdt hij zich graag bezig met veel verschillende soorten muziek. Zo is zijn ervaring met het spelen van jazz, metal, funk, blues, rock en pop hem meer dan bekend. Net als Rik studeert hij aan het  conservatorium van Utrecht op de afdeling Jazz & Pop.

Tom speelt ook in het nachtlicht ensemble – een combinatie van jazz/pop en klassieke muzikanten – en in twee andere bands met conservatoriumstudenten.

In de lessen van Tom staan plezier en muzikaliteit van de leerling voorop. Ook is hij altijd benieuwd naar je muzikale achtergrond en motivatie om (bas)gitaar te leren spelen. Zo blijven zijn lessen altijd dicht bij de leerling en brengt hij je gitaarspel naar een hoger niveau!


DRUMS

Roalt Breet

Roalt Breet drumdocent bij Popschool Blaricum BlaricumRoalt is oprichter van Popschool Blaricum. Hij begon te trommelen toen hij 7 jaar was en bij de lokale drumband bleek al gauw dat zijn talenten niet onberoerd konden blijven. Dankzij de creativiteit in de drumband ontwikkelde Roalt zich ook op veel verschillende percussie-instrumenten. Deze drumband is omgevormd tot big band waarin Roalt voor lange tijd drummer was.

Maar de kant van een coverband begon steeds meer te trekken. De stap naar verschillende coverbands was dan ook snel gemaakt, waarmee hij ontelbare geslaagde optredens heeft gedaan. Nu speelt Roalt nog steeds actief in verschillende projecten.

Zelf noemt Roalt zich autodidact (‘kennis verkregen door zelfstudie’), maar heeft wel noten leren lezen tijdens zijn periode in de drumband.

Hij weet dan ook als geen ander hoe hij de lessen leuk kan maken en houden!


PIANO

Nico Strubbe

Nico is ook een ervaren pianodocent. Vanaf elk niveau kun je instappen; absolute beginner tot gevorderde en zelfs voorbereiding naar toelatingsexamen conservatorium behoort tot de mogelijkheden.

Je zal al meteen ervaren wat een plezier het is om muziek te maken, zelfs al ben je nog maar pas begonnen.

Bij beginners gebruikt Nico een methode waarbij je snel en makkelijk een goede basis ontwikkelt en kijkt tegelijk naar wat de leerling graag zelf wil spelen. Nico vindt het belangrijk dat de leerling plezier in het pianospelen krijgt en zich op zijn of haar gemak voelt.

Ook wil hij er graag achter komen wat je wil bereiken met de pianolessen: Je kunt bijvoorbeeld graag bekende liedjes willen spelen voor je vrienden en familie, of leren begeleiden, of wellicht zelf liedjes maken?

Tijdens de lessen schenkt Nico, naast de nodige technische basisvaardigheden (noten en ritme leren lezen), ook veel aandacht aan de ontwikkeling van muzikaliteit en muziek beluisteren. Alle muziekstijlen van pop, jazz en klassieke muziek komen aan de orde, maar ook zaken als bijvoorbeeld karakters in de muziek.

Naast lesgeven is Nico – zoals elke docent van de Popschool Blaricum – zelf ook nog actief met optredens.


DutchEnglish
WhatsApp WhatsApp ons!